God, wie bent U ook alweer?

Na 1,5 jaar van quarantaines, corona besmettingen en online school lijkt onze samenleving weer redelijk terug naar normaal te gaan. Geen mondkapjes meer, de kerken zijn weer voor een groot deel open en we kunnen weer normaal naar school.

Maar wees eens heel eerlijk tegen jezelf. Weten we nog welke plek God in ons leven mag hebben? Vertrouwen we nog steeds op God of is God op de achtergrond geraakt?

Voor vele van ons hebben de afgelopen 1,5 jaar een negatieve invloed gehad op ons geloof. We hebben onze relatie met God onbewust verwaarloosd en missen het eigenlijk wel enorm.

Hoe kom je dan weer terug op die plek van rust? In Zijn aanwezigheid? Hoe pak je je relatie weer op na zo’n lange tijd? En misschien is dat zelfs nog wel een te grote stap voor jou. Misschien mag je weer helemaal bij het begin beginnen, opnieuw ontdekken wie God voor jou wilt zijn en wie Hij zegt hoe jij in Zijn ogen bent.

Hij is niet veranderd! Hij houdt nog net zoveel van jou als voorheen! Hij verlangt ernaar om jullie relatie weer op te bouwen en deel uit te maken van jouw leven.

Wat ga jij de komende tijd doen om je relatie met Hem op te bouwen?

Deel deze post:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email