Life Flow: bidden voor opwekking

Misschien ken je Life Flow nog of misschien is Life Flow helemaal nieuw voor je: we hebben in ieder geval een totale make-over gehad en hebben nu enorm gave plannen en een nieuw team!

Je kent de verhalen vast wel. Iedereen heeft het wel ergens gehoord: de kerken lopen leeg en het ziet er erg slecht uit voor de kerk in Nederland.
Is er nog hoop voor de kerk?

Wij geloven van wel! Wij geloven juist dat er een opwekking aan het opkomen is in Nederland en dat de tijd nu rijp is om als arbeider op te staan. (Lucas 10:2 – Hij zei tegen hen: ‘De oogst is groot, maar arbeiders zijn er weinig; vraag dus de eigenaar van de oogst of hij arbeiders wil sturen om de oogst binnen te halen.’)

En dat is eigenlijk de kern van wat wij met Life Flow willen gaan doen.
Wij willen jullie oproepen om radicaal te gaan bidden voor een opwekking in Nederland. Daarnaast gaan wij gave content maken om jullie uit te dagen om elke dag radicaal met Jezus te leven.

Want wij geloven dat God deze generatie jongeren wil gaan inzetten voor deze opwekking! Op 14 februari 2019 sprak God hier ook duidelijk over en zijn we vervolgens dit netwerk gaan uitdenken. (Lees hier meer over het woord)

De komende weken gaan we jullie nog meer vertellen over onze visie, plannen en verlangens. Dus houd de website en onze social media goed in de gaten (en volg ons als je dat nog niet doet 😉 )

Voor nu: bekijk de rustig de video waarin we nog meer uitleggen en deel hem vooral met anderen waarvan je weet dat ze verlangen naar een opwekking!

Deel deze post:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email