Gods hart vertolken – Shawn Bolz

‘Gods hart vertolken’ van Shawn Bolz is het eerste boek over profetie dat ik gelezen heb. De inhoud was heel anders dan ik verwachtte, maar ontzettend inspirerend. Het is geen droog, zwaar boek met diepgaande theorie, en aan de andere kant is het ook niet vaag of zweverig. Het heeft daarentegen een hele andere insteek dan je misschien verwacht als het gaat om profetie; de kern is volgens Shawn Bolz namelijk Gods liefde.

Hij legt prachtig uit hoe profetie niet zozeer gaat om de inhoud – bijvoorbeeld door mensen te imponeren met exacte voorspellingen – maar dat het gaat om relatie. Het doel van profetie is om mensen (meer) in relatie met God te brengen. Wanneer je profeteert, mag jij Gods hart bekend maken aan anderen.

In dit boek wordt uitgelegd hoe je dat kunt doen. De schrijver geeft allerlei tips en voorbeelden uit zijn eigen leven. Hij moedigt je aan om je uit te strekken naar profetie, omdat het voor iedereen is. En hij is ook eerlijk over fouten, gevaren en valkuilen. Al met al een heel inspirerend en bemoedigend boek!

Deel deze post:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email