Het wonder van het kruis

Vandaag wil ik het boek ‘Het wonder van het kruis’ onder je aandacht brengen. Dit boek heb ik drie jaar geleden voor het eerst gelezen en dit heeft mij enorm veel geleerd!

In dit boek neemt Wilkin van de Kamp je mee door de laatste 18 uur van Jezus’ leven. Welke dingen hij meemaakte en de betekenissen hierachter. Door alles wat hij hierover deelt, maakt het dat je de kruisiging en de gebeurtenissen van Zijn laatste 18 uren op een hele andere manier gaat zien en nog beter gaat beseffen hoe belangrijk en krachtig Zijn offer was.

Het fijne aan dit boek is dat Wilkin het met makkelijke taal en op verhalende wijze uitlegt. Ook gebruikt hij veel voorbeelden en eigen ervaringen. Dit maakt dat het boek voor mij erg makkelijk te lezen was!

Sommige boeken brengen zoveel (nieuwe) inzicht en kennis dat je ze eigenlijk gewoon gelezen moet hebben. Daar zou ik dit boek ook onder willen categoriseren. Wanneer je dit boek leest ben ik er van overtuigd dat God je nieuwe dingen zal tonen over Jezus’ laatste 18 uur en dit je leven alleen maar rijker zal maken.

Deel deze post:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email