Winnen voor de Koning

Winnen voor de Koning is een boek dat het verhaal van David en Goliath in elk opzicht een nieuwe draai geeft. Het verhaal van David en Goliath is er een die we allemaal zullen kennen, maar hoe goed ken je het echt?

In dit boek neemt Martin Koornstra je mee op reis door het verhaal. Hij laat je de “verborgen” boodschappen van het verhaal zien. Hij laat zien dat het niet slechts een verhaal van vroeger is maar een verhaal wat nu nog steeds heel veel impact kan hebben op onze levens. Een verhaal over angsten overwinnen, staan in geloof en vertrouwen op de beloftes van God.

Angst is iets wat je nu misschien in je leven ook veel tegenkomt in deze tijd van onzekerheid. Door diezelfde angst liep het leger van koning Saul elke keer weg voor de uitdaging van Goliath en was er niemand die tegen hem durfde te strijden. Misschien is angst ook nu juist wel dat wat de duisternis zo goed gebruikt om ons van God af te brengen. Angst kan een enorme reus in je leven zijn. Dit boek laat zien hoe jij je eigen reuzen het zwijgen op kan leggen en hoe jij de angsten in je leven aan kan gaan met God aan je zijde!

Deel deze post:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email