Opwekking in nederland

Wij geloven in een opwekking voor Nederland. We geloven dat God hierover begin 2019 heeft gesproken en dat dit Zijn verlangen is voor Nederland en Europa. Het mooie is dat we zien dat we niet de enigen in Nederland zijn die hiernaar verlangen. We horen vanuit allerlei plekken in het land dat jonge en oudere mensen voor een opwekking aan het bidden zijn. Daarnaast zien we ook al beginselen van een opwekking in de traditionele kerken. Hervormde en gereformeerde kerken verlangen steeds meer naar de Heilige Geest en beginnen te wandelen in de gaven van de Geest. Wat enorm bemoedigend!

Een mooi voorbeeld is ook Opwekkingsbeweging Urk. Wat hier gebeurt, begon allemaal vanuit een verlangen van de 19-jarige Melanie Kaptein. Dit is vervolgens enorm snel uitgegroeid tot regelmatige diensten, waarin Urkers en andere mensen uit de omgeving samenkomen om te bidden voor een opwekking. Enorm gaaf!

Wil je meer weten over wat een opwekking is? Lees er meer over in dit blog.

The Callback 2021

Ook buiten Nederland, in bedieningen over de hele wereld, geloven mensen in een opwekking voor Nederland en Europa. God heeft dit verlangen in harten gelegd en hier woorden over gesproken. Op basis van die woorden is de stichting Awakening Europe opgericht. Deze stichting doet erg gave dingen, maar het meest vette en grootste evenement gaat nog komen: The Callback 2021.

Dit zal een massaal evenement worden van 4 dagen in Rotterdam Ahoy. Daar komen mensen met Europese ‘roots’  om massaal de liefde van God in Rotterdam, en later in andere Europese landen te brengen!

Bedieningen als Bethel, Jesus Culture, Lifestyle Christianity, YWAM, Europe Shall Be Saved en meer zullen hierbij aanwezig zijn. Bekijk de onderstaande video en hun website voor meer informatie. Wij zien uit naar dit evenement en naar de impact dit op Nederland gaat hebben!

Bid jij mee voor opwekking in Nederland?