OUR STORY

Begin 2019 sprak God over een netwerk van jonge christenen door heel Nederland. Jongeren die radicaal voor Jezus leven en Hem delen in hun dagelijks leven. En dit netwerk zal niet ‘nog zo’n’ organisatie zijn die iets doet, maar het zal juist een overkoepelend, samenvoegend netwerk zijn.

Jongeren en (jongeren)organisaties zullen samenkomen om, als een lichaam van Christus, krachtige en gave dingen te organiseren die jongeren activeren, aanmoedigen en helpen om steeds radicaler voor Jezus te gaan leven en Hem meer te betrekken en hun dagelijks leven.

Maar waarom eigenlijk?

De laatste paar jaren zien we een grote toename in jongeren die radicaal voor Jezus gaan leven en dit zonder schaamte of angst durven te delen. NO MATTER WHAT! En dat is waar God ook over sprak.

God verlangt ernaar dat Nederland zich bekeert en terugkomt naar Zijn vaderhart. En we geloven dat we dat ook steeds meer zien gebeuren. Dat God dingen in beweging heeft gezet en er een grote opwekking op komst is! En daarvoor, zegt God, hebben we jongeren nodig. Jongeren die naar Zijn stem luisteren, die 100% radicaal voor Hem leven.

Het doel van LifeFlow is om hieraan bij te dragen door jongeren onderling te verbinden, te inspireren, op te bouwen en aan te moedigen tot een krachtig geloof.

Dit doen wij door online content te posten n.a.v. verschillende uitdagende en activerende thema’s. Ook verlangen wij ernaar offline events te organiseren om hier de mogelijkheid te geven om als jongeren samen te komen, te verbinden en van elkaar te leren.

Hier zal discipelschap ook een belangrijke rol in spelen. Door met jongeren op de trekken willen wij naast ze lopen en hen helpen in hun relatie met God, met het verlangen dat ze dit uiteindelijk ook zelf weer mogen gaan doen.

OUR team

Wiljan van Dalen

@ikbenwiljanvandalen

Anniek Beldman

@deolijftak

Tim Noordmans

@timnoordmans