Ruling by prayer

Ik hou van het onderwijs van Derek Prince, omdat het krachtig is, bomvol wijsheid en waarheid, maar tegelijkertijd heel simpel, praktisch en nuchter wordt uitgelegd. En deze preek is de krachtigste preek die ik ooit over gebed heb gehoord.

Derek Prince legt namelijk, aan de hand van de bijbel, uit hoe christenen door gebed kunnen regeren op aarde. Het líjkt wel alsof koningen, presidenten en andere belangrijke mensen de baas zijn, maar dit is niet waar. Jezus zit op de troon en christenen mogen met hem als koningen heersen. En dat heersen kunnen we maar op één manier: door gebed.

Ons gebed kan de wereldgeschiedenis veranderen. Dat klinkt misschien overdreven, of ver-van-je-bed, maar Derek Prince laat door ervaringen uit zijn eigen leven zien dat dit én haalbaar is én ook je eigen leven verandert.

Deze preek zal je visie op gebed vergroten en veranderen. En als je gaat toepassen wat er wordt uitgelegd, zal dat grote resultaten hebben. Dus ga hem luisteren!

(Laat je niet afschrikken door de lengte van het filmpje. Het is eigenlijk niet één preek, maar een serie kortere preekjes die achter elkaar is geplakt. Dus je kunt hem ook in meerdere gedeeltes luisteren.)

Deel deze post:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email